2024. április 19.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

A Munkaerőpiaci Alap (MPA) képzési alaprész 2004. évi decentralizált kerete terhére nyújtott (nyújtandó) támogatások elszámolási formanyomtatványa

2004. február 24.

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Ön intézménye és az Oktatási Minisztérium Alapkezelő Igazgatósága között 2003. évben létrejött fenti témájú, tárgyi támogatási szerződés mellékletét képezi az elszámolási formanyomtatvány, melynek mintáját (különböző alternatívák szerint) a dokumentum tartalmazza.

Az elszámoló lap mintája a csatolt fájlok valamelyikéből nyitható meg és tölthető le a következők szerint:

  1. Két fajta elszámoló lapot különböztetünk meg a finanszírozás módjától függően. A fájlok elnevezése ezeknek megfelelően:
    1. Előfinanszírozott támogatás esetén - amikor a támogatott a szerződéskötést követően utólagos elszámolási kötelezettséggel megkapta a szerződés szerinti teljes támogatási összeget - a támogatottnak az "2004. évi előfinanszírozott támogatás elszámolólapja" elnevezésű fájlban lévő táblázatot kell letöltenie, ill. használnia.
    2. Utófinanszírozású támogatás esetén - amikor a támogatott az elszámolás/részelszámolás benyújtásával igényli a szerződésnek és az elszámolásnak/részelszámolásnak megfelelő mértékű támogatást - a támogatottnak az "2004. évi utófinanszírozott támogatás elszámolólapja" elnevezésű fájlban lévő táblázatotl letöltenie, ill. használnia.
  2. A nyomtatványt és az abban lévő, megadott táblázatot kell a szerződés előírásainak megfelelően kitölteni, cégszerűen aláírni és az elszámoláshoz, annak kezdő lapjaként csatolni.
  3. A nyomtatvány struktúráján változtatni nem szabad! Amennyiben a nyomtatványban lévő hely nem elegendő a tervezett és megvalósított beruházás közötti eltérés indoklására, úgy külön, cégszerűen aláírt szöveges indoklást kell a nyomtatványhoz mellékelni.

Az OMAI aktuális hazai pályázatai a http://www.omai.hu/main.php?folderID=363 oldalon tekinthetők meg.

Oktatási Minisztérium
Alapkezelő Igazgatósága

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok