2024. február 25.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

EU-pályázat a szakiskolások mobilitásának támogatására

2006. szeptember 21.
Az Európai Bizottság pályázatot hirdetett szakiskolások és szakmai alapképzésben részt vevő más fiatalok mobilitását előmozdító és támogató platformok és intézkedések létrehozásának és fejlesztésének támogatására. Az EU 25 tagállamának valamelyikében bejegyzett szervezetek pályázhatnak (pl. kézműves kamarák, képzést nyújtó szolgáltató intézmények és ezek felügyeleti szervei, a szakmai alapképzésben részt vevők mobilitását elősegítő szervezetek stb.), 2006. szeptember 28-ig.

Az Európai Bizottság pályázatot hirdetett szakiskolások és szakmai alapképzésben részt vevő más fiatalok mobilitását előmozdító és támogató platformok és intézkedések létrehozásának és fejlesztésének támogatására. Az EU 25 tagállamának valamelyikében bejegyzett szervezetek pályázhatnak, például:
  • kereskedelmi, szakmai és kézműves kamarák vagy más közvetítő szervezetek,
  • képzést nyújtó (állami, magán, ágazati stb.) szolgáltatók,
  • képzést nyújtó szolgáltatók hálózatait felügyelő testületei,
  • a szakiskolások és szakmai alapképzésben részt vevő más fiatalok mobilitásának előmozdításában és fejlesztésében érintett állami, magán- és részben magánkézben lévő szervezetek.
A felhívásra fordítható teljes összeg kb. 1,6 millió euró, az egyes projektek maximum 150 ezer euró támogatást kérhetnek, ez legfeljebb a projekt elszámolható költségeinek 75%-át fedezheti. A teljes projekt-költségvetés 10%-át tájékoztatási és terjesztési tevékenységek finanszírozására kell fordítani.

Beadási határidő: 2006. szeptember 28.

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok