2024. április 23.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Folytatódik a mentorprogram

2009. március 5.
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája aláírta a mentorprogram folytatásáról szóló szándéknyilatkozatot.
Dr. Manherz Károly felsőoktatási és tudományos szakállamtitkár és Miskolczi Norbert a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke megállapodtak abban, hogy a hátrányos helyzetű hallgatók támogatását célzó mentorprogram megszervezése, a mentorprogram koordinációs feladatainak ellátása érdekében az OKM és a HÖOK együttműködik.
 
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium felkérte a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciáját, hogy a mentorprogram koordinálását végző szervezetként lássa el a mentorprogram szervezési feladatait.
A szándéknyilatkozatban megfogalmazott együttműködés kereteit szerződésben rögzítik, amelyben meghatározzák a mentorszervezet feladatait, a finanszírozási szabályokat, a mentorok által végzett tevékenység általános leírását és a mentorokkal szemben támasztott egyéni szakmai felkészültségi követelményeket.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok