2024. április 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Felhívás migráns tanulók oktatásával foglakozó konferencián való részvételre

2004. szeptember 6.
Az Oktatási Minisztérium a migráns tanulók oktatását segíteni hivatott pedagógiai program bevezetése alkalmából konferenciát tart a migráns tanulók nevelésének, oktatásának időszerű feladatairól, 2004. október 7-8-án, Zánkán. A konferencia célja, hogy fórumot biztosítson a szakmai tapasztalatok és vélemények cseréjének és ennek révén az érintettek közötti párbeszédet, együttműködést erősítse. A konferencia szervezői várják a témában érintett gyakorló pedagógusok, elméleti szakemberek, államigazgatási intézmények és civil szervezetek jelentkezését.
A konferencia közvetlen céljai:
  • a program szakmai bemutatása, népszerűsítése elsősorban a pedagógusok, de a szélesebb közvélemény körében is;
  • a program bevezetésére vonatkozó eljárás bemutatása, kapcsolódó feladatok (pedagógus továbbképzés, tananyagok, tankönyvek, módszertani útmutatók) számbavétele;
  • eszmecsere a külföldi tanulók oktatása, nevelése kapcsán ez ideig szerzett hazai pedagógiai, szakmai tapasztalatokról és gyakorlatról;
  • az Európai Bizottság ez irányú tevékenységének a bemutatása, különös tekintettel a tagállamok élenjáró tapasztalatainak megismerése az intézményközi együttműködés kiépítése terén kínálkozó lehetőségekre.
A konferencia tervezet programja itt olvasható.
 
A konferencián való részvételhez szállást és étkezést is biztosítunk. Ennek költségeivel kapcsolatban kérjük, olvassa el a mellékelt meghívót, jelentkezési lapot.! A jelentkezési lapokat a ZÁNKAI GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI CENTRUM KHT. címére kérjük eljutatni (8250, ZÁNKA, Tel./fax: 87/568-577 Tel.: 87/568-591, E-mail:marketing@zanka.hu)!
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok