2023. június 7.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Kérdőív a középiskolák igazgatóinak az új felsőoktatási képzési rendszerről szóló tájékoztatásról

2005. november 18.
A mai napon az alábbi levelet küldte Sipos János közoktatási helyettes államtitkár a középiskolák igazgatóinak. Jelen közlés tájékoztató jellegű, a kérdőív költése az ADAFOR rendszeren keresztül megkapott dokumentumban lehetséges!

Iktatószám: 26283-3/2005.
Tárgy: Új felsőoktatási képzési rendszer

Tisztelt Igazgató Asszony! Tisztelt Igazgató Úr!

Dr. Magyar Bálint oktatási miniszter 2005. október 25-én kelt levelében tájékoztatta Önt a felsőoktatási törvény módosításának elfogadásáról, az új felsőoktatási képzési rendszer bevezetéséről. Miniszter úr a levelében kérte: "Szíveskedjék gondoskodni arról, hogy intézménye információs csatornáin, honlapján az érdeklődők elérhessék a szükséges információkat. Kérem, tegye lehetővé, hogy levelemet az iskola tanárai, diákjai, a szülők megismerjék."

Kérem, hogy az alábbi "Technikai információ" alapján kitöltött kérdőívvel 2005. november 25. péntek 14 óráig szíveskedjék tájékoztatni arról, hogy az Önök intézményében milyen módon valósult meg az információk közlése, illetve milyen formában tervezik azt!
A válaszadás természetesen önkéntes. A beérkező jelzéseket fel kívánjuk használni további tájékoztatási tevékenységünk megtervezéséhez.

Ezúton szeretném felhívni az iskolák figyelmét arra, hogy a felsőoktatási intézmények ebben az időszakban tartják nyílt napjaikat, amelyek keretében a diákok és az érdeklődők olyan információkat kaphatnak az adott intézmény új képzéseiről, ami kiemelten hasznos lehet a továbbtanulási döntések meghozatalánál. Kérem, tegyék lehetővé, hogy a diákok minél szélesebb körben informálódhassanak az új képzésekről. Ehhez segítséget nyújt az Országos Felsőoktatási Információs Központ honlapján található részletes adatbázis a nyílt napok helyéről és időpontjairól: www.felvi.hu/nyiltnap/nyiltnap.ofi?mfa_id=340

Segítségét köszönöm, további munkájához sok sikert kívánok!

Tisztelettel:
Sipos János
közoktatási helyettes államtitkár

Budapest, 2005. november 18.

Új felsőoktatási képzési rendszer című kérdőív (Minta!)
A kérdőív költése az ADAFOR rendszeren keresztül megkapott dokumentumban lehetséges! A kérdőív alrendszer használatának részleteiről további információk olvashatók az "Adafor leírás" 14. pontjában.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok