2024. április 19.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Közlemény az alapfokú művészetoktatási intézmények támogatása igénylésének, döntési rendszerének, folyósításának, elszámolásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 14/2007. (III.14.) OKM rendelet alapján támogatásban részesülő intézményfenntartókról

2007. augusztus 15.
A rendelet értelmében a tanulói készség- és képességfejlesztésben kiemelkedő eredményeket elért alapfokú művészetoktatási intézmények támogatását szolgálja a 350 millió Ft-os keretösszeg. A támogatásra a helyi önkormányzatokon kívül az alapfokú művészetoktatási intézmények nem állami, nem önkormányzati fenntartói és a központi költségvetési szervként működő felsőoktatási intézmények is pályázhattak az általuk fenntartott alapfokú művészetoktatási intézmények után. A támogatás odaítéléséről az oktatási és kulturális miniszter a rendelet 2.§ (5) bekezdésében meghatározott bíráló bizottság javaslata alapján hozta meg döntését. A bíráló bizottság a adott pályázatokat bíráló két-két független szakértő véleményének a figyelembe vételével tette meg javaslatát. A támogatási igények szakértői bírálatának szempontjait a rendelet 3. számú melléklete tartalmazza, amely elérhető az alábbi linken: http://www.omai.hu/main.php?folderID=747.

Az oktatási és kulturális miniszter a rendelet alapján benyújtott pályázatokkal kapcsolatban, a rendeletben meghatározott eljárást követően az alábbi intézményfenntartók alapfokú művészetoktatási intézményei részére ítélt meg a támogatást.


 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok