2023. június 2.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Tájékoztató az alapfokú művészetoktatási intézmények 2007. évi minősítési eljárásának menetéről, szempontjairól

2007. március 12.
Felhasználási útmutató

Az "Eljárásrend" c. fájl PDF formátumban tartalmazza mindazokat az információkat, amelyeket az alapfokú művészeti intézmények minősítése során a folyamat jellegéről tudni érdemes.
A "Dokumentumok" excel fájl összefoglalja mindazokat a táblázatokat és nyilatkozatokat, amelyeket nyomtatott formában és elektronikusan is el kell majd küldeni a Minősítő Testülethez.

Néhány javaslat a sikeres alkalmazáshoz:
 
1. PEDAGÓGUSJEGYZÉK
Az "A10"-es cellába írja be a pedagógusok számát. A beírást követően automatikusan kitöltődik a kitöltendő sor(ok) száma. (Amennyiben a sorszám megadásánál tévedett, van módja a javításra.) Az oszlopok kitöltése értelemszerűen történik. Néhány megjegyzés: egy pedagógushoz több tantárgy, szak és szakirány is megadható. Mindezek kiválasztása kódköny alapján történhet. A választható tantárgyak listáját a "KÓDKÖNYV1" munkalap, a választható szakok és szakirányok listáját pedig a "KÓDKÖNYV" munkalap tartalmazza. Az értékek a szám beírásával vagy a legördülő listából adhatók meg. A kód megadása után az utána lévő oszlopban megjelenik a leírás (csak információ jelleggel). A szak és a szakirány esetén lehetőség van az "Egyéb" kategória kiválasztására" mely esetén kitöltendő a szak/szakirány megnevezése oszlop.
 
2. TELEPHELYEK
Az "A11"-es cellába írja be a telephelyek számát. (Amennyiben a sorszám megadásánál tévedett, van módja a javításra.) A beírást követően automatikusan kitöltődik a kitöltendő sor(ok) száma. Az első sorba kerüljön a székhely.
 
3. NYOMTATÁS
A "PEDAGÓGUSJEGYZÉK", "TELEPHELYEK" és a "NYILATKOZAT III." munkalapok esetében a nyomtatási kép alapján érdemes megadni a nyomtatandó oldalak sorszámát, így szabályozható hogy csak a kitöltött oldalak kerüljenek kinyomtatásra. A nyomtatásra kerülő munkalapok a "nyomtatási kép" művelet kiválasztásával azonnal láthatóak. Amennyiben nem vagyunk elégedettek a kapott nyomtatási kép eredményével, akkor lehetőségünk van arra, hogy a "Beállítás" vagy a "Margók" menüpontok segítségével tetszőleges módon változtassunk a tényleges nyomtatásról. Az "Oldaltörés" menüpont alkalmazásával a teljes nyomtatandó munkalap terjedelmét láthatjuk.
A "KÉRELEM", a "NYILATKOZAT I.", a "NYILATKOZAT II.", a "NYILATKOZAT IV.", valamint az "IGAZOLÁS" munkalapok esetében egy oldalon jelennek meg a nyomtatandó felületek, így ezek módosítása nem szükséges. Valamennyi nyomtatás végrehajtható fekete-fehér kivitelben, ezekben, az esetekben az eredetileg különféle színekkel jelölt részek természetesen szürkén jelennek meg, ez azonban a megértést nem zavarja.
 
Egyéb megjegyzés
A kitöltendő mezőket minden munkalap esetén zöld háttér vagy pontozott szövegrész jelöl.
 
Help
Amennyiben Önnek bármilyen segítségre van szüksége, kérjük, keressen bennünket a vajtho@tonline e-mail címen vagy hívjon a 20-9422-465-ös telefonszámon.
 
Köszönjük.
 
Jó munkát kívánunk!
 
A szoftvert fejlesztette: a Butterlake Kft, 9026 Gyır, Németh L. u. 39/b.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok