2023. június 2.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Kutatódiákok országos konferenciája Káptalanfüreden

2007. július 9.
Immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg a kutatódiákok országos konferenciáját a Balatonalmádihoz tartozó Káptalanfüreden július 9-e és 14-e között, a rendezvényre korábbi versenyeken és a kreatív kutatómunkát igénylő megmérettetéseken díjat nyert legjobb diákok kapnak meghívást - közölték a szervezők az MTI-vel.
A Veszprém megyei táborban előadást tart Manherz Károly az oktatási és kulturális tárca felsőoktatási és tudományos szakállamtitkára. A vendégek között szerepel Vámos Miklós író, Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát; Fábri György, az MTA kommunikációs igazgatója, valamint a Mindentudás Egyeteme Kht. vezetője, Ormos Pál akadémikus, Ozsváth Károly lélekgyógyász professzor, Vincze Teréz filmesztéta, Polgár Judit sakkvilágbajnok, Bihari Mihály, az Alkotmánybíróság elnöke és Korniss Mihály fotóművész.

A táborban az ügyességi és játékos versenyek mellett társadalmi kérdéseket feszegető viták is lesznek, amelyen a résztvevő diákok egy-egy, a mai magyar társadalmat érintő kérdést vitatnak meg. A tábor végén választják meg az új diákelnökséget, amely a több mint 5.000 diákból álló KutDiák mozgalmat irányítják a következő évben - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.


(MTI)
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok