2024. április 20.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Tájékoztató az Útravaló Ösztöndíjprogrammal kapcsolatban

2007. június 7.
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium az Útravaló Ösztöndíjprogrammal kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatja a programban részvevő intézményeket, mentori feladatokat ellátó pedagógusokat, mentorált diákokat, valamint azok szüleit, hozzátartozóit.

Az Útravaló Ösztöndíjprogram szakmai felügyeletét és koordinációját ellátó Tempus Közalapítvány és az Oktatási és Kulturális Minisztérium közötti együttműködési megállapodás megszűnt. Az ösztöndíjprogrammal kapcsolatos szakmai és adminisztrációs faladatokat a továbbiakban az Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatósága látja el.

Az Útravaló Ösztöndíjprogram elmaradt ösztöndíjainak átutalása jelenleg is folyamatban van, hamarosan megérkeznek az oktatási intézmények fenntartóihoz, illetve az intézményekhez.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szakmai beszámolók beadási határideje 2007. június 30., amelyeket az Oktatási és Kulturális Minisztérium Roma Integrációs Titkárságára szíveskedjenek megküldeni (1055. Budapest, Szalay u. 10-14.). A szakmai beszámolók elkészítéséhez szükséges online formanyomtatványok a Tempus Közalapítvány honlapján találhatóak.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium a 2007/2008-as tanévben is meghirdeti az Útravaló Ösztöndíjprogramot. A pályázati felhívás az Oktatási és Kulturális Minisztérium, valamint az Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatóság honlapján kerül meghirdetésre.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok