2024. április 19.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Közlemény a pedagógiai szakszolgálatok szervezéséhez: a támogatásban részesülő fenntartókról és az elnyert támogatási összegekről

2010. augusztus 25.
Az egyes sajátos közoktatási feladatok támogatása igénylésének, döntési rendszerének, folyósításának, elszámolásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 17/2010. (III. 30.) OKM rendelet 16. §-ának (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a nemzeti erőforrás miniszter döntött a pedagógiai szakszolgálatok szervezésének támogatására benyújtott igénylésekről, és az egyes fenntartókat megillető támogatási összegekről.
A támogatás a korai fejlesztés és gondozás, a nevelési tanácsadás, és alogopédiai ellátás keretében biztosított fejlesztéshez, terápiás ellátáshoz szükséges eszközök és berendezések beszerzéséhez, valamint az adott szakszolgálati tevékenységhez kapcsolódó, korszerű ismereteket adó - legalább hatvanórás - pedagógus továbbképzésen való részvétel költségeihez járul hozzá.
 
A támogatást elnyert fenntartók megnevezése - helyi önkormányzati, nem állami, nem önkormányzati és központi költségvetési szervként működő felsőoktatási intézmény szerinti bontásban -, valamint a támogatott pedagógiai szakszolgálati feladat ellátásában közreműködő intézmény neve és az elnyert támogatási összegek itt olvashatóak:
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok