2024. február 24.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Tájékoztató a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEF OP) 3.1.3 "Felkészítés a kompetencia-alapú oktatásra" és 3.1.4 "A kompetencia-alapú oktatás elterjesztése" című pályázatokról

2005. július 18.
A tudás alapú társadalom és gazdaság létrejöttéhez elengedhetetlenül szükséges az iskolarendszer fejlesztése, alkalmassá tétele a kompetencia-alapú nevelés, oktatás és képzés biztosítására. A pedagógiai kultúra megújulására van szükség. A ma jellemző eljárásokat fokozatosan fel kell váltania a kompetencia alapú nevelési, oktatási módszertannak. A módszertani változást a digitális kultúra oktatási eszközrendszerének alkalmazása kell, hogy kísérje. Ennek érdekében a két pályázat eredményeként közel 16 000 pedagógus, oktatási szakember részesül továbbképzésben.
Pályázatokat szakmai szolgáltató intézmények, óvodák, alap- és középfokú oktatási intézmények nyújthatnak be a továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására, illetve továbbképzéseken való részvételre.
A részletes pályázati dokumentáció az Oktatási Minisztérium Alapkezelő Igazgatóságának (OMAI) honlapján keresztül tölthető le (www.omai.hu).
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok