2023. június 4.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Felhívás az IHM-ITP-4/V, az IHM-ITP-5, valamint az SZT-IS-3/P és SZT-IS-3/B jelű pályázati beszámolók határidejének módosításáról

2007. február 6.
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium értesíti az
  • "eGeneráció - informatika a gyermekekért" című (IHM-ITP-4/V jelű), az
  • "Az információs műveltség térnyeréséért" (közgyűjteményi, közművelődési dolgozó, pedagógus program, IHM-ITP-5 jelű) és
  • "A közoktatásban dolgozó pedagógusok számára otthoni számítógép használat, Internet hozzáférés támogatása és távoktatási csomag biztosítása" című (SZT-IS-3/P és SZT-IS-3/B jelű)
pályázatok nyerteseit, hogy az általuk szerződésben vállalt beszámolók elkészítésének határideje egységesen 2007. június 30-ra módosul.

A tárca felhívja a nyertesek figyelmét, hogy a fenti póthatáridő elmulasztása esetén a minisztérium eláll a támogatási szerződéstől.

Tájékoztatjuk az érintett pályázókat, hogy az ECDL-vizsgakötelezettség alól felmentést kizárólag azok kaphatnak, akik informatikai tanulmányaikat az alábbiak szerint igazolják:
  • Azok, akik 2008. június 30-ig informatikai végzettséget szereznek és nyilatkozatban vállalják, a diploma mielőbbi bemutatását, beszámolójukhoz csatolják a felsőfokú intézmény tanegységeinek elvégzését igazoló index másolatát;
  • Akik informatikai tantárgyaik elismerését kérik,; csatolniuk kell beszámolójukhoz legalább két félév informatikai tárgyának indexmásolatát 2007. június 30-ig.
A támogatóhoz a közlemény közzétételének napjáig beérkezett vizsgahalasztási vagy -mentességi kérelmek egyedi elbírálásban nem részesülnek. Valamennyi pályázó 2007. június 30-ig jogosult, illetve köteles az ECDL-vizsga teljesítésére és igazolására, valamint az azt kiváltó végzettség vagy ismeretek igazolására.

Amennyiben az ECDL-vizsga eredményes letételét, vagy az azzal egyenértékű informatikai végzettséget, releváns ismereteket igazoló dokumentumot a támogatási szerződések kedvezményezettjei 2007. június 30-ig nem bocsátják a támogató rendelkezésére, úgy a támogatási szerződésben meghatározottak alapján a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium mint támogató eláll a támogatási szerződéstől.


További információ kérhető a
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt. ügyfélszolgálatán.
Tel.: 461-3901
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok