2024. február 25.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

A Külügyminisztérium az Oktatási és Kulturális Minisztérium közreműködésével országos pályázatot hirdet középiskolásoknak egy októberben induló rendezvénysorozat logójának és címének kidolgozására

2008. szeptember 17.
Jó a szöveged és élénk a fantáziád?

Jól rajzolsz?

Szeretnéd viszontlátni ötletedet diáktársaid pólóján?

Örülnél egy ajándék iPhone-nak?


ITT A PILLANAT!

Csak egy logót és egy címet kell kitalálnod!

A Külügyminisztérium az Oktatási és Kulturális Minisztérium közreműködésével országos pályázatot hirdet egy októberben induló rendezvénysorozat logójának (emblémájának) és címének kidolgozására. A rendezvény lényege, hogy uniós parlamenti képviselők és köztisztviselők látogatnak vissza régi középiskolájukba, hogy élménybeszámolót tartsanak munkájukról, ami az Európai Unióhoz kapcsolódik.
A beszélgetéseket helyi kulturális rendezvény (bemutató, vetélkedő, tanulmányi kirándulás) is kísérheti.

A nyertes logót (emblémát) és címet a középiskolai rendezvények valamennyi meghívóján, plakátján, programján, valamint népszerűsítő pólókon, golyóstollakon és hirdetésekben is használjuk majd.
Pályázhatsz mindkettőre, vagy csak az egyikre is.

A legötletesebb logót, a legjobb címet beküldő pályázó ajándéka egy iPhone!

Ha magyarországi középiskola nappali, esti vagy levelező tanulója vagy, tiéd a pálya! Le kell majd tölteni a regisztrációs lapot is (www.euvonal.hu/logopalyazat), melyhez a program címére javasolt ötletedet doc, a lehetőleg fekete-fehér, színes, negatív, pozitív és kontúros változatban is kidolgozott logó-terve(ke)t pedig jpg vagy pdf formátumban csatold s küldd el a b2s@kum.hu címre.
Ha további információra van szükséged, vagy kérdésed van a pályázattal kapcsolatban, a (06 1) 458-1725-ös telefonszámon Tóth Ágnest hívhatod 9 és 12 óra között, hétfőtől péntekig.
A beküldési határidő 2008. október 2.
Eredményhirdetés 2008. október 6-án a Külügyminisztérium, az Oktatási és Kulturális Minisztérium, valamint az EU vonal honlapján!

Engedd szabadjára a képzelőerőd!
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok