2024. március 29.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Oktatási és kulturális szakemberek jelentkezését várja az NFÜ EU-s pályázatok előértékelésére

2009. október 1.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága (HEP IH) ismételten pályázatot hirdet a TÁMOP és TIOP közoktatási, felsőoktatási és kulturális pályázatok és kiemelt projektek kiírásaira beérkező projektjavaslatok előértékelő szakértői feladatainak ellátására.
 
Oktatási és kulturális szakemberek, figyelem!
 
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága 2009. október 1-jén újra megnyitja szakértői adatbázisát.
 
A folyamatban lévő pályázati kiírások értékeléséhez szükséges szakértői kapacitások bővítésére, illetve az egyes speciális szakmai hátteret igénylő területeken várható meghirdetésekre való tekintettel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága (HEP IH) ismételten megnyitotta szakértői adatbázisát a TÁMOP 3, 4 és a TIOP 1. prioritások pályázatainak és kiemelt projektjeinek előértékelő szakértői feladatai ellátására.
 
Felhívjuk az érdeklődő szakértők figyelmét, hogy jelentkezésüket a következő linken rögzíthetik: hepih.nfu.hu/jobapplication.php
 
Itt egy egyszerű regisztrációt követően lehet belépni, és az adatokat, illetve szakmai önéletrajzot feltölteni. 
Amennyiben a Hozzáférés megtagadva felirat jelenik meg, abban az esetben a link jobb oldalán lévő Bejelentkezés oszlopban a Regisztráció feliratra kattintva egyszerűen lehet regisztrálni, majd a megadott azonosítóval és jelszóval lehet eljutni a Szakértői jelentkezés laphoz, amely belépés után a lap alján megjelenő Személyes adatok cím alatt lévő részben tölthető ki.
 
Ezt követően a HEP IH a szaktárca, illetve a KSZ bevonásával elvégzi a beérkezett új jelentkezések elbírálását, és ennek eredményéről személyesen tájékoztatja a jelentkezőket.
 
Az adatbázisba történő jelentkezésre 2009. október 1-től november 30-ig van mód.
 
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok