2023. május 29.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Országos óvodás pályázat "Az iskola biztonságáért" programhoz kapcsolódóan

2008. szeptember 3.
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai Intézet együttműködésével az "Az iskola biztonságáért" programhoz kapcsolódóan
 
ORSZÁGOS ÓVODÁS RAJZPÁLYÁZATOT
HIRDET.
A pályázat címe: Kacagó, Duzzogi, Csibész és a többiek - életképek az óvodából
 
A szervezők azt várják, hogy a pályamunkák számoljanak be az óvodai hétköznapokról, mutassák be azt az érzelmi biztonságot nyújtó környezetet, amelyet az óvoda jelent az oda járó kisgyermekek számára.
 
A pályázat kétfordulós, amelyen valamennyi magyarországi óvoda, illetve óvodás részt vehet. Az intézményi válogatót követően óvodánként maximum 5 pályamunka küldhető be.
A pályamunkák A3 vagy A4 méretben, szabadon választott képzőművészeti technikával készülhetnek, egyénileg, vagy csoportosan.
 
A pályázatokat postán, vagy személyesen kell eljuttatni a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet (MFFPPTI)-be (1088 Budapest, Vas u. 10.). A beérkezés határideje (a postabélyegző dátuma): 2008. október 17. A borítékra írják rá: "Óvodás rajzpályázat"
A pályamunkákon a következő adatokat kell feltüntetni:
  - A pályázó neve, életkora, csoportvezető óvodapedagógusának neve
  - A pályázó óvoda neve, címe, egy kapcsolattartó neve és elektronikus elérhetősége
 
A pályamunkákat neves szakértőkből álló zsűri bírálja el. A pályázat eredményei november 14-től megjelennek az OFI és az MFFPPTI honlapján.
A legsikeresebb pályamunkákból kiállítás készül, amelynek megnyitójára és a díjazott gyermekek vendéglátására, valamint a jutalmak átadására december elején kerül sor, az Apáczai Könyvkiadó budapesti központjában (1085 Budapest, József krt. 63.). A kiállításra kerülő, díjazásban részesülő munkák alkotóit a szervezők meghívólevélben, postán értesítik. A pályázaton a legsikeresebben szereplő óvodák értékes tárgyjutalomban részesülnek.
 
A versenyen résztvevők nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy az OFI a műveket kiállításokon szerepeltesse, amelyekről honlapján keresztül tájékoztatja az érdeklődőket. A pályamunkák elektronikus másolatát a verseny szervezői a későbbiekben megjelentethetik kiadványaikban, honlapjukon. A művek a szervezők archívumába kerülnek.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok