2024. április 19.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Tájékoztató az informatikai fejlesztési feladatok támogatása igénylésének, döntési rendszerének, folyósításának, elszámolásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 21/2010. (V. 13.) OKM rendelet 2-3. §-aiban meghatározott támogatásokkal kapcsolatos döntésről

2010. október 11.
Az informatikai fejlesztési feladatok támogatása igénylésének, döntési rendszerének, folyósításának, elszámolásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 21/2010. (V. 13.) OKM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2-3. §-aiban meghatározott támogatásokra – beérkezett igényléseknek az elbírálása megtörtént. Dr. Réthelyi Miklós oktatásért felelős miniszter úr 2010. október 4-én a döntött a támogatások odaítéléséről.
 
A döntés eredménye
 
A benyújtott támogatásokkal kapcsolatos döntés eredményéről minden fenntartót az OKM Támogatáskezelő postai úton értesít. Az értesítés tartalmazza a pályázat eredményét, az elnyert eszköz nevét, az elnyert támogatási összeget és az elutasítás indokát.
 
Az oktatásért felelős miniszter a pályázatokkal kapcsolatban a következő intézményfenntartók részére ítélt meg támogatást, illetve utasított el támogatási igényeket:
 
Rendelet 2. §-a alapján
 
 
 
 
Rendelet 3. §-a alapján
 
 
 
 
Felhasználás:
A támogatást 2010. december 31-ig kötelezettségvállalással terhelt maradványát 2011. június 30-ig lehet jogszerűen felhasználni. A támogatás felhasználását követő harminc napon belül a fenntartó szakmai beszámolót és pénzügyi elszámolást küld az OKM Támogatáskezelő részére. A szakmai beszámolót és pénzügyi elszámolást a 4. számú melléklet szerinti adattartalommal kell az OKM Támogatáskezelő honlapján előállítani és az onnan kinyomtatott adatlapot postai úton - két eredeti példányban - megküldeni az OKM Támogatáskezelő részére. Az adatlaphoz másolatban, a fenntartó által hitelesítve és két példányban csatolni kell a kötelezettségvállalásról szóló bizonylatot, a számlamásolatot, hozzáfűzve a kifizetést igazoló dokumentumot.
 
Ha a fenntartó a beszámolási és elszámolási kötelezettségének nem tesz eleget, a kapott támogatást haladéktalanul - kamattal terhelten - vissza kell fizetnie.
 
Az elszámoláshoz szükséges adatlapot elektronikus úton kell előállítani a www.okmt.hu honlapon, a felület 2010. november 10-től elérhető.
 
 
Beküldési cím:
OKM Támogatáskezelő
Pályázatkezelési Osztály
1055 Budapest, Bihari János u. 5
 
Kérjük, hogy a borítékra írják rá: „Felhasználva a 21/2010-es OKM rendelethez”
 
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok