2023. december 5.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Közlemény az iskolapszichológusi tevékenységhez kötött eszközök - kivéve informatikai eszközök -, felszerelések és berendezések beszerzéséhez elnyert támogatási összegekről és a támogatott többcélú kistérségi társulásokról

2010. július 1.
Az egyes sajátos közoktatási feladatok támogatása igénylésének, döntési rendszerének, folyósításának, elszámolásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 17/2010. (III. 30.) OKM rendelet (a továbbiakban: R.) 14. §-ának (7) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a nemzeti erőforrás miniszter döntött az egy fő iskolapszichológusi álláshely létesítésének támogatására benyújtott igénylésekről, és az egyes többcélú kistérségi társulásokat megillető támogatási összegekről.
 
Mint ismeretes a támogatásra az a többcélú kistérségi társulás nyújthatta be igényét, amely a pedagógiai szakszolgálatok és a sajátos nevelési igényű tanulók támogatása igénylésének, folyósításának, elszámolásának és ellenőrzésének rendjéről szóló 15/2009. (IV. 2) OKM rendelet 8. §-a alapján részesült támogatásban és az elnyert támogatásból 2009. szeptemberétől biztosítja, valamint továbbra is fenntartja az iskolapszichológusi álláshelyhez kötött iskolapszichológusi tevékenységet.
 
A beérkezett igények, és a rendelkezésre álló költségvetési keretlehetőségek mérlegelésével a támogatás többcélú kistérségi társulásonként legfeljebb 1 000.000 Ft összegben került megállapításra.
 
Felhívjuk a támogatást elnyert többcélú kistérségi társulások figyelmét, hogy a támogatás összege a 15/2009. (IV. 2) OKM rendelet 8. §-a alapján támogatásban részesült és az iskolapszichológiai szolgáltatást ezen támogatásból 2009 szeptemberében megkezdett, valamint azt továbbra is fenntartott iskolapszichológusi tevékenységhez kapcsolódó eszközök - kivéve informatikai eszközök -, felszerelések, berendezések beszerzéséhez használható fel.
 
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok