2023. szeptember 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az Európai lakossági egészségfelmérés kapcsán országos rajzpályázatot hirdet "Így vigyázok az egészségemre" címmel általános iskolai évfolyamokon tanulók számára

2009. szeptember 28.
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a 2009. szeptember 15-én kezdődő, az ország 449 településére kiterjedő Európai lakossági egészségfelmérés (ELEF) kapcsán országos rajzpályázatot hirdet "Így vigyázok az egészségemre" címmel általános iskolai évfolyamokon tanulók számára
 
A pályaművek A/4-es rajzlapra, tetszőleges technikával készíthetők el.
 
Nevezési díj: nincs
 
Beküldési határidő: 2009. október 30.
 
Leadás: az alkotásokat a pályázaton induló diákok iskoláitól összesítve kérjük eljuttatni, postai úton a Központi Statisztikai Hivatal Társadalmi szolgáltatások statisztikai főosztály 1525 Budapest, Pf. 51. címre (a küldeményre kérjük ráírni: "ELEF gyermekrajz-pályázat"), vagy személyesen a 1024 Budapest, Fényes Elek utca 14-18. III. emelet 301-be.
 
A munkák hátoldalán kérjük jól olvashatóan feltüntetni:
  • a pályamű címét,
  • a pályázó nevét, életkorát, lakcímét,
  • az iskola nevét, címét,
  • a felkészítő tanár nevét, e-mail címét.
A beküldött rajz mellékleteként csatolni kell egy, a KSH által közzétett, a gyermek törvényes képviselője által aláírt jelentkezési lapot, mely a rajzhoz fűződő szerzői joggal kapcsolatos rendelkezéseket tartalmazza.
 
Egy pályázó maximum 3 alkotással pályázhat, de csak egyik pályaművét díjazzuk.
 
A beadott munkákat három tagból álló zsűri bírálja el.
 
Díjazás: két kategóriában, 6-10 évesek, valamint 11-15 évesek három-három pályaművét díjazzuk a KSH kiadványaiban illusztrációként való megjelentetéssel, oklevéllel és ajándékcsomaggal. Külön oklevelet adunk a díjazott rajzokat küldők szakvezető tanárainak.
 
A legjobb alkotások a pályázók adataival (név, kor, lakóhely települése) és a felkészítő tanár nevével együtt az Európai lakossági egészségfelmérés honlapján (www.ksh.hu/elef) is megtekinthetőek lesznek.
 
A pályamunkákat nem áll módunkban visszaküldeni.
 
Eredményhirdetés: a nyerteseket, illetve iskoláikat külön is értesítjük. A pályázat eredménye 2009. december 15-ig megjelenik a www.ksh.hu/elef honlapon.
 
További információ az elef@ksh.hu e-mail címen kérhető.
 
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok