2022. augusztus 12.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Gyakran ismétlődő kérdések az Együttműködési Megállapodással kapcsolatban

2006. március 29.
1.) A legtöbb kérdés a II./2 ponttal kapcsolatban érkezett, amely így szól:
 
Az intézmény vállalja, hogy elkészíti az I./1.a. pont szerinti intézményi önértékelést - az NFT HEF OP 2.1.1. központi program "A" komponense keretében, az integrációs feladatokra célirányosan képzett közoktatási szakértők közül kiválasztott - szakember közreműködésével. A szakértő igénybevétele önköltséges. A szakértői listát a suliNova Kht. bocsátja rendelkezésre.
 
A kérdezők jelezték, hogy ennek a pontnak a tervezéséhez nem áll rendelkezésükre megfelelő információ. Az észrevételt elfogadva az alábbiakban adunk a fenti ponttal kapcsolatban tájékoztatást:
 
Az intézményi önértékelés elkészítésének szakértői támogatása kb. 10 szakértői órát vesz igénybe. A szakértői díj kereteit jogszabály határozza meg.
 
Azt javasoljuk, hogy 5-10e Ft /szakértői óra  kerüljön meghatározásra a tervezéskor. Amennyiben nem áll rendelkezésre ez az összeg egyrészt tervezhető a következő évre is (a Megállapodás 2007. június 30-ig hatályos) másrészt jelezhetik felénk, hogy ezt a pontot módosítsuk az Együttműködési Megállapodásban.
 

 
A gyakran ismétlődő kérdések jelen oldalra folyamatosan felkerülnek!
 

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok