2024. április 18.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Károli-díjak

2004. november 1.

Ifj. Dr. Fekete Károly református lelkész, a debreceni Református Hittudományi Egyetem tanszékvezető teológia professzora, jelenleg rektora. A biblikus tudomá-nyok területén a gyakorlati teológia és a teológiatörténet kimagasló hazai és nemzet-közileg ismert művelője. Több önálló kötet, nagyszámú dolgozat és szakcikk szerző-je.

Dr. Juhász Tamás református lelkész, a kolozsvári Egyetemi Fokú Protestáns Teo-lógiai Intézet tanszékvezető teológia professzora, a biblikus tudományok és a rend-szeres teológia kapcsolatának valamint az egyháztannak nemzetközileg elismert mű-velője. A romániai magyar protestáns teológia meghatározó alakja, folyóirat - szer-kesztő. Önálló kötetek, számos tanulmány és szakcikk szerzője.

Trajtler Gábor evangélikus lelkész, orgonaművész, a Budapest - Deák téri evangé-likus gyülekezet kántora. Egyházzenei munkásságát, magyar és nemzetközi koncert-tevékenységét magas fokú művészi igény jellemzi. A magyarországi Bach-tradíció ápolásának kiemelkedő alakja, különös tekintettel az oratóriumok mint énekelt bibliai szövegek előadására.


 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok