2024. április 20.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Bozóki András az amatőr szervezetekkel tárgyalt

2005. szeptember 14.

A felek megállapodtak abban, hogy a tárca a szervezetek működési támogatását rövid időn belül maradéktalanul kifizeti. Megállapodtak abban is, hogy a programtámogatások ütemezésének kérdésében további egyeztetést folytatnak.

Az NKA - szerződéskötés után - maradéktalanul kifizeti azokat a pályázati pénzeket, melyekről már pozitív döntés született és a program az idei évben kerül megrendezésre.

A megbeszélésen a tárgyalópartnerek leszögezték: az NKA-átalakítás részleteinek kidolgozása a szakmai szervezetek - köztük a közművelődési és népművészeti szövetséges és egyesületek - bevonásával történik.

(A meghívott szervezetek: Magyar Színjátékos Szövetség, Szabad Színját-szásért Egyesület, Magyar Drámapedagógiai Társaság, Országos Diákszín-játszó Egyesület, Szakmai Középiskolásokért Kulturális Egyesület, Magyar Bábjátékos Egyesület, Magyar Versmondók Egyesülete, Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége - KÓTA, Képző- és Iparművészeti Alkotócsopor-tok Nemzetközi Szövetsége Egyesület, Táncház Egyesület, Muharay Elem-ér Népművészeti Szövetség, Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetsége, Civitalis Egyesület, MARÉG - Magyarországi Régiókért Egyesület, ROM-SOM Cigány Hagyományőrző és Kulturális Egyesület, Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület, Martin György Néptáncszövetség.)


 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok