2020. szeptember 20.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Bozóki András: fontos bejelentések várhatók június elején

2005. május 17.
Harmadik alkalommal tartott virtuális fogadóórát Bozóki András a www.kultura.hu fórum rovatában
Havonta élőben válaszol a miniszter a kultura.hu olvasóinak
Havonta élőben válaszol a miniszter a kultura.hu olvasóinak

(MTI) - A 100 lépés kormányzati program kulturális vonatkozásaival kapcsolatban fontos bejelentések várhatók június elején - közölte Bozóki András kulturális miniszter kedden, virtuális fogadóóráján. A szaktárca vezetője részletekre nem tért ki a www.kultura.hu címen elérhető portál "fórum" rovatában, ahol az operaházi főigazgató-váltásról és az oroszországi magyar kulturális évadról is kérdezték az internetezők.

A Magyar Állami Operaház főigazgatója, Szinetár Miklós távozása kapcsán a kérdezők arra voltak kíváncsiak: mi a miniszter véleménye a Heti Válasz azon állításáról, miszerint politikai államtitkára, Vass Lajos is esélyes a posztra, illetve igaz-e, hogy a pályázatot Závecz Ferencre "szabták". "A pályázatot nem szabtuk senkire, így se Vass Lajosra, se Kiss Imrére, se Závecz Ferencre, se Zimányi Zsófiára. A legjobb pályázó nyeri el a posztot, és én nem tudom, hogy végül ki lesz az" - válaszolta Bozóki András.

Egy másik kérdés kapcsán "nehéz ügynek" nevezte az oroszországi magyar kulturális évadot, egy kis ország megjelenését egy óriás országban. A miniszter válaszaiban kitért arra is, hogy folyamatban van a filmvagyon általános szabályozása.

A kulturális miniszter legközelebb június 21-én, kedden délután 16 és 17 óra között tart virtuális fogadóórát a www.kultura.hu fórum rovatában.


 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok