2020. szeptember 23.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Nemzetközi Kis Magyar Performance

2005. augusztus 27.
Igazi csemegének ígérkezik a kísérletező alkotók műveiből Szentendrén kezdődött Nemzetközi Kis Magyar Performance és Nehéz Zenei Fesztivál. A megnyitón ott volt Bozóki András miniszter is.

(MTI) - A háromnapos rendezvény színhelye a MűvészetMalom lesz, ahol a szellemi horizontot tágító, a megszokott formai kötöttségeket meghaladó művészeti megnyilvánulások lesznek láthatók, hallhatók - mondta efZámbó István szervező. A cél, hogy Szentendrét a performance világvárosává tegyék, folytatva a 70-es évek avantgárdjainak hagyományait - hívta fel rá a művész a figyelmet. Ennek jegyében a fesztivál programjában koncertek, videó és filmvetítések, képzőművészeti alkotások is lesznek.

Fellép többek között feLugossy László és Szirtes János. A zenészek között a dzsessz határait súroló Frank Zappa Emlékzenekar számíthat különösen nagy sikerre, csakúgy, mint az alternatív zenéjéről ismert Tudósok együttes DrMáriás Béla vezetésével, aki gondolatébresztő, különleges képekkel is gyakran meglepi rajongóit.

A fesztivál ideje alatt éjszaka is megtekinthető a Neofoton-fotoprint kiállítás fotó- és képzőművészek, valamint amatőrök műveiből.


GORDON ESZTER KÉPRIPORTJA
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok