2024. március 29.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Szereti Ön.....Debussyt?

2005. november 8.
A "Szereti Ön...?" zenei sorozat újabb állomásaként "Szereti Ön ... Debussyt?" címmel került sor Mocsári Károly zongoraművész koncertjére a Párizsi Magyar Intézetben november 7-én. A zongoraművész vendégeként fellépett Vigh Andrea, Szabó Anita, Kokas Katalin és Kelemen Barnabás is.

A Párizsi Magyar Intézet és Mocsári Károly "Szereti Ön... ?" című zenei sorozata újabb programjaként került sor "Szereti Ön ... Debussyt?" címmel november 7-én a zongoraművész koncertjére, melyen vendégművészként szerepelt Vigh Andrea (hárfa), Szabó Anita (fuvola), Kokas Katalin (hegedű) és Kelemen Barnabás (hegedű) is.

A sorozat eddigi részein Brahmsnak, Chopinnek és Rahmanyinovnak szentelt egy-egy estét a Franciaországban élő magyar zongoraművész vendégeivel az elmúlt évek alatt.

Mocsári Károly számos nemzetközi zenei díj tulajdonosa. 1986-ban megnyerte Budapesten a Nemzetközi Liszt Versenyt, és a Cziffra Alapítvány díját is magáénak tudhatja. Párizsban olyan rangos koncerttermekben lépett már fel, mint a Salle Gaveau és a Théâtre des Champs Elysées, részt vett neves fesztiválokon, többek között a Mentoni Fesztiválon is.

Jelenleg Bartók Bélának szentelt lemezén dolgozik, amely 2006-ban, a zeneszerző születésének 125. évében kerül forgalomba.


 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok