2024. március 28.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Egri Páholy: idén harmadszor

2006. december 15.
December 16-án tartja harmadik előadását és estélyét az Egri Páholy, amelynek mostani díszvendége és pódiumbeszélgetésének meghívottja Bogyay Katalin nemzetközi szakállamtitkár.
2006. december 16-án  kerül sor az Egri Páholy idei évadjának harmadik előadására, amelynek műsorán Shakespeare A tél meséje című színdarab szerepel, ezt követően pedig az egyben mecénás páholytagok az előadás főszereplőivel és a színdarab rendezőjével, Máté Gáborral is találkozhatnak. Az est díszvendége és a találkozó irányított beszélgetésének meghívottja Bogyay Katalin, az Oktatási és Kulturális Minisztérium nemzetközi szakállamtitkára.

Az egri Gárdonyi Géza Színház munkáját 10 éve segítő Egri Páholy azzal a céllal jött létre, hogy a színházi mecenatúra mellett a gazdasági, politikai és a civil szféra találkozási helyeként segítse a polgári kultúra térnyerését a hevesi városban. A "Páholy" fantázianév: exkluzív lehetőséget jelent a kultúra irányt fogékony helyi vállalkozásoknak, amelyek részére a színház támogatásukért cserébe a Páholy-előadások időszakára külön helyet biztosít. Az eltelt 10 év alatt a Páholy fontos kapoccsá vált a színház és a helyi társadalom között, kölcsönösen erősítve egymást. A programot adó színvonalas színházi előadásokat követően a résztvevők partnerként cserélhetnek eszmét, építhetik a vállalatok közötti kapcsolataikat.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok