2023. október 4.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Egyedülálló szakmai képzés a könyvtárosoknak

2007. március 27.
A KultúrPont Iroda és a Magyar Könyvtárosok Egyesülete március 26-27-én és április 2-3-án egyedülálló, korszerű uniós dokumentumkezelési és pályázatírási ismereteket is tartalmazó négynapos szakmai programot tart könyvtárosok számára. A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap és Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával valósul meg.
A KultúrPont Iroda és a Magyar Könyvtárosok Egyesülete közös szervezésében újszerű négynapos szakmai képzésre kerül sor Budapesten a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen március 26-27-én és április 2-3-án.
A résztvevők a mintegy 35 órás program keretében elméleti és gyakorlati ismeretekhez jutnak nemcsak az uniós dokumentációs gyakorlatról, hanem a szektor pályázati lehetőségeiről és a pályázatok pénzügyi lebonyolításának menetéről is. Az előadók sorában az Országgyűlési Könyvtár, a Budapesti Corvinus Egyetem, a KultúrPont Iroda és a Magyar Könyvtárosok Egyesülete számos munkatársa megtalálható. Az eseményhez jelentős támogatást nyújtott a Nemzeti Kulturális Alap valamint Budapest Főváros Önkormányzata, ennek eredményeképpen a résztvevők térítésmentesen vehetnek részt a kurzuson.
 
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok