2023. október 4.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Stratégiai gondolkodás a közművelődésben

2007. október 10.
Az ország közművelődési szakértői, népművelők, kultúraközvetítők és kulturális menedzserek tanácskoznak a Dél-dunántúli régió egyik patinás városában, a Baranya megyei Harkányban 2007. október 11-13. között.
A résztvevők három napon keresztül értekeznek az Új Magyarország Fejlesztési Tervben szereplő közművelődési-kulturális fejlesztések és a közművelődési feladatellátás minőségi követelményeinek és garanciáinak lehetőségeiről, azokról az új és régi feladatokról, tennivalókról, amelyek hosszú távon határozzák meg az ország kulturális fejlődését.

Az előadók részletesen szólnak az Operatív Programok közművelődési elemeiről, azokról a projektekről, beruházásokról, amelyek a közeljövő ugrásszerű változásait jelenthetik a kulturális javakhoz való hozzáférésben.

A minőségirányítási rendszer bevezetésének tapasztalatairól tart előadást többek között Jürgen Will, a vaterstetten-i Népfőiskola igazgatója, aki külhoni példákon mutatja be a minőségfejlesztés eredményeit.

A konferencia stratégiai jelentőségét Margittai Katalin, a Budapesti Művelődési Központ igazgatójának "Lehet, hogy a lét a tét? Stratégiai gondolkodás és minőségfejlesztés a közművelődésben" című előadása is mutatja.

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok