2024. április 14.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Pályázati felhívás a Kortárs Roma Művészeti Galéria vezetői állásának betöltésére (a közalkalmazotti besorolásnak megfelelően osztályvezetői rangban)

2006. április 12.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Művelődési Intézet főigazgatója az intézmény alapító okirata alapján pályázatot hirdet a Magyar Művelődési Intézet keretében működő Kortárs Roma Művészeti Galéria vezetői, osztályvezetői álláshelyének betöltésére.


Az osztályvezető feladata:

A Magyar Művelődési Intézet alapító okiratának megfelelő Kortárs Roma Művészeti Galéria menedzser vezetőjeként a szakmai tevékenység irányítása, koordinálása - az Intézet főigazgatójával együttműködésben.

Az osztályvezetői megbízás betöltésének feltételei:

A 150/1992. (XI. 20.) Kormányrendelet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. sz. törvény végrehajtásáról a művészeti a közművelődési és közgyűjteményi területen foglalkoztatott közalkalmazottak jogviszonyával összefüggő egyes kérdések rendezéséről szóló rendelet, és a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. CXL. sz. törvény szerint:
- magyar állampolgárság
- büntetlen előélet
- szakirányú képzőművészeti vagy iparművészeti egyetemen/főiskolán szerzett diploma, művészettörténész egyetemi végzettség
- egy európai nyelv tárgyalási szintű ismerete
- A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: kiállítási intézményben szerzett szakmai gyakorlat, angol nyelv ismerete, kulturális menedzser szakképesítés

Az osztályvezetőt közalkalmazotti jogviszony keretében a Magyar Művelődési Intézet főigazgatója bízza meg. Közalkalmazotti besorolása és illetményének megállapítása a Kjt., illetve végrehajtásáról rendelkező jogszabály és a felek közötti megállapodás alapján történik.

A pályázathoz csatolni kell:
- részletes szakmai önéletrajz,
- motivációs levél (szakmai program alapján),
- végzettséget, szakképzettséget tanúsító okiratok hiteles másolata,
- 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány

A pályázat benyújtásának helye és határideje:
A pályázat benyújtásának határideje: 2006. április 30.. A zárt borítékot a Magyar Művelődési Intézet Főigazgatóságára kell elküldeni (1011. Budapest, Corvin tér 8.) "Kortárs Roma Galéria" megjelöléssel.

Az állás betölthető a pályázat elbírálását követő 15 napon belül.
A pályázat tartalmát a megbízón és a bíráló bizottság tagjain kívül - a pályázó engedélyének hiányában - más személlyel nem közöljük. A pályázat eredményéről az érintettek írásban kapnak értesítést.

További információ és a galéria működtetésére vonatkozó szakmai program átvehető a Magyar Művelődési Intézetben, Borbáth Erika főigazgatótól; telefon: 06-1-201-5053

Budapest 2006. április 10.

Borbáth Erika
főigazgató


 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok