2023. december 11.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Oktatási szakszervezetekkel találkozott Hoffmann Rózsa

2010. június 25.
Köz- és felsőoktatási szakszervezetekkel találkozott Hoffmann Rózsa, oktatási államtitkár.
Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős államtitkárnál tett bemutatkozó látogatást pozitív, jó hangulatú megbeszélésként értékelte.
 
A találkozón a Pedagógusok Szakszervezete mellett részt vett a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének, a Magyar Közoktatási és Szakképzési Szakszervezet, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének elnöke, a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének és a Keresztény Pedagógusok Szakszervezetének képviselője.
 
Hoffmann Rózsa hangsúlyozta: segítséget és partnerséget vár, és együttműködést kér a szakszervezetektől az oktatást érintő kérdésekben. Jelezte: még a koncepció formálódása közben kívánja kikérni a szakszervezetek véleményét.
 
A PSZ elnöke azt mondta, biztos benne, hogy az oktatási államtitkár jogkövető magatartást tanúsít majd, s a törvényi előírások szerint zajlanak majd az egyeztetések.
 
A szakszervezeti vezető azt is pozitívumként értékelte, hogy az államtitkárok közül elsőként Hoffmann Rózsa fogadta a szakterületen működő érdekvédőket.

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok