2024. április 24.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Új főosztályvezető segíti a Nemzetközi Szakállamtitkárság munkáját

2006. október 2.
Dr. Csapody Miklósné személyében új főosztályvezetőt kapott a Nemzetközi Szakállamtitkárság Nemzetközi Koordinációs Főosztálya. Feladatai közé tartozik az Oktatási és Kulturális Minisztérium nemzetközi adminisztrációs feladatainak és az UNESCO-val kapcsolatos tárca-feladatok koordinálása.
2006. október elsejétől hivatalba lépett Dr. Csapody Miklósné, a Nemzetközi Koordinációs Főosztály új vezetője. A volt Oktatási Minisztérium és Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma összeolvadásával létrejött új szervezeti egység legfontosabb feladatai közé tartozik, hogy gondoskodjon a tárca nemzetközi programjaival összefüggő protokolláris tennivalók ellátásáról, a nemzetközi stratégiai és kommunikációs feladatokról, valamint az Oktatási és Kulturális Minisztérium vendégeiként Magyarországra látogató külföldiek fogadásával kapcsolatos szervezési és szolgáltatási feladatokról. A főosztály látja el az UNESCO-val kapcsolatos tárca-feladatokat, illetve szervezi a nemzetközi utazásokat, fordításokat, tolmácsolásokat.

A Babes-Bólyai Tudományegyetemen bölcsészként diplomát szerző Dr. Csapody Miklósné 1990 óta dolgozik a kulturális közigazgatásban, 2002-től a Külföldi Magyar Kulturális Intézetek Igazgatóságának első számú vezetője. A főtisztviselőként dolgozó Csapody Miklósné munkáját 1999-ben miniszteri elismeréssel, 2002-ben a Belga Királyság becsületrendjével, 2005-ben pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével ismerték el.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok