2024. április 19.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Sikeres volt a Magyar Kulturális Fesztivál Athénban

2007. június 4.
A BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. szerint magyar szempontból is sikeresen zárult a május 7. és június 3. között megrendezett Magyar Kulturális Fesztivál Athénban.
A BTH hétfői közleménye szerint nagy volt az érdeklődés Magyarország turisztikai programjai iránt. A turisztikai standot felkeresők többsége már járt Budapesten, elmondásuk szerint nagyon szeretik és jól ismerik Magyarországot.


A fesztiválon egyebek mellett kiadványokkal, magyar ételkülönlegességekkel, borkiállítással várták az érdeklődőket, műsort adtak a Duna Művészegyüttes táncosai és zenészei, valamint Herendi porcelán kiállítás és magyar könyvvásár is volt. A közlemény szerint 2006-ban mintegy 10 százalékkal nőtt a görögök által Budapesten eltöltött vendégéjszakák száma.

Az athéni, egy hónapon át tartó magyar kulturális fesztivált a Kodály-évforduló jegyében rendezték az athéni magyar nagykövetség, a Külügyminisztérium és az Oktatási és Kulturális Minisztérium együttműködésében. A fesztivál programjain a héten részt vett Hiller István oktatási és kulturális miniszter.


(MTI)
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok