2024. február 28.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Évadnyitó a Delhi Magyar Intézetben

2008. szeptember 9.
Neeraj Mittra indiai festőművész kiállításával nyitotta meg ünnepi, 30. évadját a Delhi Magyar Tájékoztatási és Kulturális Központ.
whole_soul_080909_02.jpg

Neeraj Mittra az indiai művészek legfiatalabb generációjának ígéretes tehetsége. Mostani kiállítása - számos csoportos tárlaton és művésztáborban való részvétel mellett - immár a 13. egyéni bemutatkozása. Munkásságát máris számos rangos kitüntetéssel ismerték el. A tárlatot Muthusamy Varadarajan művészeti szakíró, volt kulturális államtitkár nyitotta meg. A fiatal, tehetséges indiai művész bemutatásával a Delhi Magyar Kulturális Központ azt kívánja hangsúlyozni, hogy az intézet nem elszigetelve, hanem a helyi kulturális életbe mélyen beágyazódva folytatja tevékenységét.

A fennállásának 30. évfordulóját ünneplő delhi magyar intézet gazdag programajánlatot állított össze a most nyíló évadra. Öt helyszínen: Trivandrumban, Kochiban, Thrissurban, Chandigarhban és Delhiben szerveznek kulturális fesztiválokat, amelyeken magyar és roma népzenei koncertek, kiállítások, filmbemutatók, irodalmi és színházi estek, könyvbemutatók, valamint gasztronómiai fesztivál követik egymást.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok