2024. március 29.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

OKM: Együttműködések kanadai egyetemekkel

2008. szeptember 4.
Kanadai egyetemekkel folytatott együttműködésekről tárgyal az OKM nevében Bogyay Katalin szakállamtitkár 2008. szeptember 4. és 8. között Kanadában.

Hivatalos látogatást tesz Bogyay Katalin, az OKM nemzetközi szakállamtitkára 2008. szeptember 4. és 8. között Kanadában. Edmontonban a szakállamtitkár részt vesz az Alberta Egyetem Osztrák és Közép Európai Tanulmányok Wirth Intézetének 10 éves fennállásának ünnepségén. A ceremónia keretein belül Szándéknyilatkozatot ír alá az Oktatási és Kulturális Minisztérium és Alberta Tartományi Kormányának Felsőoktatási és Technológiai Minisztériuma között a magyar és kanadai felsőoktatási együttműködési lehetőségek hatékonyabb kihasználása érdekében.

Útjának Montreali állomásán Bogyay Katalin tárgyalásokat folytat az együttműködési lehetőségekről Linda Leith, a Montreali Könyvfesztivál igazgatónőjével, illetve Serge Losique, a Montreali Filmfesztivál igazgatójával, látogatást tesz és megbeszélést folytat a Concordia Egyetemen, illetve informális találkozó keretei között találkozik Madame Yolande James emigrációs és kulturális közösségek ügyekért felelős québec-i miniszterrel, illetve montreali és ottawai oktatási és kulturális szakemberekkel, és a helyi magyarság képviselőivel.

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok