2024. április 20.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

2005 szeptemberétől ismét útjára indul a Chatangoljunk vetélkedő

2005. június 27.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a BBC Prime televíziós csatorna, a British Council Hungary és az Oktatási Minisztérium közös szervezésében ismét országos retorikaverseny indul angolul tanuló középiskolás diákok részére.
Ez a vetélkedő remek lehetőséget nyújt arra, hogy az angolul tanuló középiskolás diákok változatos és szellemes feladatokban, csapatmunkában tegyék próbára szóbeli nyelvtudásukat.
 
A vetélkedő három fordulóból áll: az elsőben a középiskolák helyi verseny keretében választhatják ki azokat a csapatokat, melyek az előre meghirdetett kategóriákban mérik össze tudásukat.
 
A regionális versenyekben a helyi versenyeken kiválasztott csapatok közül kerül ki az a tizennégy, melyek a vetélkedő harmadik fordulójában, a nemzeti döntőben küzdhetnek meg egymással.
 
A vetélkedő tervezett időrendje a következő:
  • 2005 augusztus végén levelet küldünk a középiskoláknak a verseny pontos pályázási feltételeivel, kategóriáival, jelentkezési határidővel, egyéb fontos dátumokkal kapcsolatban.
  • A helyi versenyek időpontja szeptember vége. Az iskolakezdés és az első versenyek időpontja között elegendő idő lesz arra, hogy a diákok felkészüljenek a megmérettetésre.
  • A regionális versenyek időpontja 2005 októbere.
  • A döntőt várhatóan 2005 november második felében rendezzük meg Budapesten.
A vetélkedőben idén is több értékes nyeremény talál majd gazdára.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok