2023. június 7.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

A Külügyminisztérium "Üzenem Európának" rajzpályázata általános iskolásoknak

2010. november 24.
Annak érdekében, hogy első elnökségünk kihívásainak sikeresen tegyünk eleget, szeretnénk hazánk minden polgárát bevonni a feladatokba. Az általános iskolás gyermekeket Önökön, iskolaigazgatókon, pedagógusokon keresztül szólítjuk meg, és kérjük, hogy küldjenek rajzos vagy rövid, szöveges üzenetet Európának. Szeretnénk, ha ezekben a rajzokban, rövid, idegen nyelvű üzenetekben az jelenhetne meg, hogy mit várnak az Unióval foglalkozó, hazánkba látogató szakértőktől, politikusoktól.
 
Kérjük, hogy minden gyermek rajzoljon (ceruzával, krétával, filctollal) vagy fessen (vízfestékkel, temperával), A/5-ös méretben. Kérjük, hogy az iskolában készült képekből vagy írásokból válasszák ki évfolyamonként a legjobban sikerült egy-egy alkotást. A mellékelt űrlapon adják meg a gyermek nevét, életkorát és az iskola e-mail-címét (a megadott e-mail címen a megajándékozott felveheti a kapcsolatot a kép készítőjével, s megköszönheti az ajándékot). A kép hátoldalán az űrlap számát tüntessék fel. Reméljük, hogy mindazok, akik ezt az ajándékot megkapják, köszönő levelet fognak írni e-mail formájában az Unió tagországaiból azoknak a gyerekeknek, akik ajándékukkal meglepték őket.
 
A képeket 13x18 centiméteres képkeretekbe fogjuk illeszteni, amelynek 3,5 centiméter széles a margója (ezért fontos, hogy maga a rajz/üzenet ne legyen nagyobb 9,5x15,5 centiméternél), az űrlapot a keret hátoldalára rögzítjük.
 
Kérjük, hogy a kiválasztott képeket és a kitöltött űrlapot legkésőbb 2010. december 10-ig küldjék el a
 
Külügyminisztérium
1027 Budapest,
Bem rakpart 47.
 
címre, és a borítékra feltétlenül írják rá: „Üzenem Európának”.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok