2024. március 2.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

A "Felhívás kéthetes izraeli tanulmányútra magyar pedagógusok részére a jeruzsálemi Yad Vashem Intézetbe" c. pályázat eredményével kapcsolatos információ

2007. április 12.
Tisztelt Pályázók!

Örömmel tapasztaltuk a jeruzsálemi Yad Vashem Intézetben holokauszt oktatás témakörben megszervezésre kerülő két hetes szemináriumot övező nagyfokú érdeklődést és sokszoros túljelentkezést.

Tekintettel az érdeklődők nagy számára a bíráló bizottság a következő döntést hozta. Mivel a pályázat célja az, hogy minden érdeklődő pedagógus ezirányú munkáját ösztönözzük, mindenki számára lehetővé kívánjuk tenni, hogy a kiutazás feltételeként a kiírásban megfogalmazott önköltséges szakmai felkészítő továbbképzésen részt vehessen. A három napos szakmai út lehetőséget nyújt Önöknek megismerkedni a holokauszt számos nyugat-magyarországi, osztrák és szlovák emlékhelyével és eredeti helyszínével, valamint megismerkedhetnek Chava Baruch asszonnyal, aki az izraeli képzést szervezi. A továbbképzés során nyújtott teljesítményük és bizonyított felkészültségük, és a már benyújtott pályázatuk alapján, a programot követően hozza meg döntését a bíráló bizottság, hogy ki az a 20 pedagógus, aki részt vesz a Yad Vashem Intézetben szervezett képzésen.

A felkészítő programjáról és feltételeiről a honlapon későbbiekben jelenik meg részletes információ.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok