2021. április 16.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Felhívás az "Én Mexikóm" nemzetközi gyermek rajzversenyre 7-11 éves gyermekek számára

2006. április 19.
Pályázati feltételek

1./ Pályázhatnak 7-11 éves gyerekek a világ minden országából

2./ Alkalmazható technika: rajz vagy festés papírra, kartonra, méret: 30x30 cm,

3./ Téma: a rajzon kifejezni mindazt ami képzeletedben él Mexikóról (mit ismersz Mexikóról, miért szereted Mexikót, mit tudsz történelméről, hőseiről, művészetéről, kultúrájáról, építészetéről)

4./ Rajzodat írd alá dátummal. Hátoldalán tüntesd fel teljes neved, életkorod, címedet, otthoni telefonszámod, e-mail címed (ha van), iskolád nevét, címét, születési helyed, szüleid születési helyét. Ennek megkönnyítésére mellékelünk egy formanyomtatványt spanyol és angol nyelven, amelyet kitöltve csatolj pályaművedhez.

5./ Adj címet a rajzodnak, és röviden írd le miről szól, miről akarsz "kommunikálni" rajzodon keresztül.

6./ Küldd meg munkádat közvetlenül, vagy iskolád közreműködésével a legközelebbi mexikói nagykövetségnek vagy konzulátusnak, 2006. május 31-ig. (cím: Mexikói Egyesült Államok Nagykövetsége, 1024 Budapest, Rómer Flóris u. 58.)

7./ Egy gyermekrajz szakértőkből álló zsűri választja ki a 15 nyertes munkát.

8./ Eredményhirdetés: legkésőbb 2006. július 20-ig, a 15 díjazottat a lakhelye szerint illetékes mexikói nagykövetség vagy konzulátus tájékoztatja, vagy megtekinthető a www.sre.gob.mx/ime honlapon.

9./ Díjazás: ajándéktárgyak választhatók a következőkből: számítógép, digitális fényképezőgép vagy rajzfelszerelés, iskolai felszerelés/könyvek, 1.500 USD értékhatárig.

10./ A nem nyertes pályázók oklevelet kapnak. Annak ellenére, hogy nem lettél nyertes, pályamunkádat beválogathatják egy több országot érintő vándorkiállítás anyagába, vagy illusztráció lehet egy 2007. évi mexikói naptárban.

11./ Nagyon fontos tudnod, hogy a másolt, kopírozott rajzokat, illetve amelyekben felnőtt kéz közreműködése felfedezhető kizárják a versenyből! Kizárjuk befejezetlen rajzokat, valamint azokat a pályázatokat is amelyekhez nem mellékelik a formanyomtatványon kért információkat.

12./ A nyertes pályázatok, a 2007. évi az Én Mexikóm Naptárba, a vándorkiállítás anyagába válogatott rajzok felhasználási és reprodukálási jogát a Határontúli Mexikóiak Intézete szerzi meg, és azokat promóciós tevékenységében felhasználhatja.

13./ Azok a gyermekek akiknek rajzait nem díjazták ill. nem válogatták be a naptár és kiállítás anyagába, 2006. augusztus 31-ig kérhetik rajzaik visszaszolgáltatását.

14./ Bármely olyan kérdésben, amelyet a Pályázati felhívás nem tartalmaz, a Határontúli Mexikóiak Intézete dönt.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok