2021. április 16.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Erasmus élménybeszámoló pályázat

2005. október 6.
Erasmus ösztöndíjas voltál?
Felejthetetlen élményekben volt részed?
A külföldön töltött tanulmányaid alatt igaz barátokra (szerelemre) találtál?

Itt a remek alkalom, hogy elmeséld a történeted!

A Tempus Közalapítvány / Socrates Nemzeti Iroda 2005 novemberében ünnepli a Socrates program 10. születésnapját, s ebből az alkalomból élménybeszámoló pályázatot hirdet egykori Erasmus hallgatók részére.

A pályázat célja, hogy az írásművek segítségével hívja fel a figyelmet mindazokra a hallgatói mobilitásban rejlő lehetőségekre, amelyek hozzájárulnak az országok és az emberek közötti kapcsolatok fejlesztéséhez, s a különböző kultúrák minél jobb megismeréséhez.

Pályázni lehet bármilyen élménybeszámolóval, maximum 3 oldal (max. 5000 szó) terjedelemben. Szívesen fogadjuk a fényképes illusztrációkat is.

A beérkezett írásokat zsűri bírálja el, s az első három helyezett tárgyjutalomban részesül. A legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk a november 9-11. között zajló Socrates Hét keretében, a díjátadó ünnepségre a kiállítás megnyitóján kerül sor. A díjazottakat levélben értesítjük.

A pályázat benyújtásának határideje: 2005. október 20.

A pályaműveket elektronikus úton, csatolt (Word) fájlban kérjük eljuttatni a krisztina.antal@tpf.hu e-mail címre. Tárgyként kérjük feltüntetni a "Erasmus? Szeretem!" jeligét.

Az e-mailben kérjük, adják meg a következő adatokat: a pályázó neve, életkora, címe, telefonszáma, e-mail címe, valamint az Erasmus ösztöndíj helyszíne és időpontja.
A hiányos adatokkal beérkező művek nem kerülnek a zsűri elé.

A pályázatra kizárólag saját történetekkel lehet pályázni, amelyek szerzői jogával a pályázó rendelkezik. A pályázaton való részvétellel az alkotó hozzájárul, hogy az írásos műveket (és fényképeket) a Tempus Közalapítvány további rendezvényein, valamint nyomtatott és elektronikus kiadványaiban - a szerző megjelölésével - térítésmentesen felhasználja.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok