2021. április 16.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Legjobb Comenius honlapok versenye - pályázat

2005. október 4.
A Socrates az Európai Unió oktatási együttműködési programja, amely támogatja az egész életen át tartó tanulást, az oktatáshoz való hozzáférést, oktatási újításokat, az európai nyelvek ismeretének javítását és nemzetközi oktatási együttműködéseket és mobilitást. A program 10. születésnapját 2005 novemberében egyhetes rendezvénysorozattal ünnepeljük meg. A Socrates Héthez kapcsolódva a Tempus Közalapítvány / Socrates Nemzeti Iroda honlapversenyt hirdet Comenius 1 projekttel rendelkező iskolák számára.

A pályázat célja elsősorban a figyelemfelkeltés a Socrates / Comenius 1 programra, illetve, hogy ösztönözzük az iskolákat az Internet nyújtotta lehetőségek kiaknázására. A legjobb magyar és idegen nyelvű honlapok bemutatásával példát kívánunk állítani jelenlegi és leendő pályázóink számára, valamint ösztönzést és bátorítást nyújtani az új információs és kommunikációs technikák alkalmazására. Célunk még, hogy a magyar iskolákat idegen nyelvű honlapjuk segítségével népszerűsítsük a potenciális külföldi partneriskolák, illetve a Comenius nyelvtanár-asszisztensi támogatást nyert külföldi hallatók körében.

A honlap pályázaton olyan iskolák vehetnek részt, amelyeknek jelenleg is futó, illetőleg már lezárult Comenius 1 pályázatuk van. A pályázatra két kategóriában lehet pályázni:
  • Magyar, illetve
  • Idegen nyelvű honlappal.
Kérjük, hogy a pályázatban jelöljék meg:
  • a honlap címét,
  • egy rövid leírást arról, hogy mi volt a céljuk a honlap elkészítésével, illetve mire használják jelenleg a honlapot,
  • az intézmény nevét, pontos címét,
  • a koordinátor nevét, elérhetőségét, valamint
  • a szerződés számát.
A legjobb honlapok díjazásban részesülnek, illetve linkgyűjteményt készítünk, és közzé tesszük őket. A díjátadóra a november 9-11. között zajló Socrates Hét keretében kerül sor. A díjazottakat levélben értesítjük.

Pályázati határidő: 2005. október 20.
 
A pályázatokat a bettina.cseke@tpf.hu e-mail címre kérjük eljuttatni. Kérjük, az e-mail tárgyában jelöljék meg, hogy "honlapverseny".

A pályázatot a honlap tulajdonosa nyújthatja be. A pályázó elfogadja, hogy honlapjának oldalait a Tempus Közalapítvány honlapján, illetve kiadványaiban térítésmentesen közzé tegye.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok