2021. április 16.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Pályázati felhívás Socrates / Erasmus akcióban részt vevő fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg oktatók kiegészítő pénzügyi támogatására

2006. május 11.
Kiíró: Tempus Közalapítvány / Socrates Nemzeti Iroda
Pályázhatnak: felsőoktatásban dolgozó fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg oktatók, akik a 2006/2007-es tanév során Socrates / Erasmus program keretében oktatói mobilitásban kívánnak részt venni
Beadási határidő: 2006. június 15.


Pályázásra jogosultak köre
Látás-, mozgás-, hallássérült, cukorbeteg, tej- vagy lisztérzékeny, illetve egyéb fogyatékossággal élő vagy a betegség miatt folyamatos orvosi felügyeletre szoruló személyek, ha a betegségük jelentős többletköltséget okoz a külföldi oktatói tevékenység során.

Pályázati feltételek
A pályázatnak tartalmaznia kell az intézmény igazolását arról, hogy az oktató az Erasmus programban támogatást nyert, és a fogyatékosság / betegség részletes leírását (milyen speciális ellátásra, segédeszközre van szüksége a pályázónak a tanulmányai és mindennapi tevékenysége során), orvosi nyilatkozat formájában.

A támogatás maximális összege 2000 euró lehet.

A pályázat benyújtásának határideje (postai bélyegző dátuma) 2006. június 15.

A pályázati határidő előtt legalább két héttel benyújtott pályázati anyagok esetén a Tempus Közalapítvány előzetes formai bírálatot végez. A pályázatokat magyar nyelven, kizárólag a megadott pályázati űrlapon lehet benyújtani.

A pályázati lehetőségre vonatkozó részletes felhívás és a pályázati űrlap elérhető a Tempus Közalapítvány honlapjáról:
Az itt szereplő pályázati felhívás csak kivonat, kérjük, minden esetben olvassa el a teljes kiírást és a pályázati útmutatót, és pontosan tartsa be a pályázati űrlapok kitöltésre vonatkozó előírásokat!

A Tempus Közalapítvány minden pályázataival kapcsolatos információt, pályázati űrlapot, egyéb dokumentumot térítésmentesen bocsát az érdeklődők rendelkezésére, azok kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

A Tempus Közalapítvány pályázati programjaiban a döntések ellen - sem méltányossági, sem más alapon - fellebbezésre nincs lehetőség.

További információ:

Tempus Közalapítvány
1134 Budapest, Váci út 37.
Infóvonal: 06 (1) 237-1320
Fax: 06 (1) 239-1329
E-mail: info@tpf.hu
Internet: www.tka.hu
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok