2023. március 23.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Ismerd meg az internet veszélyeit - Játék 7-10 éves tanulók számára.

2008. április 2.
Az Európa Tanács az "Építsük Európát a gyermekekért a gyerekekkel" program keretében egy on-line játékot indított a 7-10 évesek részére, mely segítséget nyújt a gyerekeknek az interneten rájuk leselkedő veszélyek felismerésében.
Ismerd meg az internet veszélyeit - Játék 7-10 éves tanulók számáraAz internet számos hasznos információval szolgál a gyermekeknek is. A játék segítségével a gyermekek megismerhetik az internetet, valamint megtanulhatják azt, hogy mik azok a lehetséges veszélyforrások melyek előfordulhatnak az interneten való szörfölés, információszerzés közben.

Ajánljuk a programot minden 7-10 éves gyermek számára, valamint ajánljuk azon iskolák számára, akik már az alsó tagozaton szeretnék megismertetni a tanulókat az internettel.

A játék magyar nyelven is elérhető. Az alábbi linkre kattintva eljuthatnak a játék főoldalára. A "Magyar" feliratra kattintva betöltődik a játék. Ekkor a képernyő alsó sávjában, a "Játékról" és a "Hogyan" működik menüpontok segítségével, részletesebb információkhoz juthatnak a program működéséről.


Jó játékot kívánunk!
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok