2023. december 4.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Tájékoztató az iskolai adminisztrációs és ügyviteli szoftverek XML kommunikációs rendszerének dokumentációjáról

2006. szeptember 7.
Tisztelt Pályázok!

Kérjük, hogy a kommunikációs rendszerrel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat szíveskedjenek eljuttatni az info@kir.hu e-mail címre.

Az adatküldésre kétféle lehetőség van:
1. Tetszőleges, létező intézmény kiválasztható a teszt adatküldés során.
2. Ha a pályázó nem valós intézmény nevében szeretne adatokat küldeni, kérjük, szíveskedjen az 510000 OM azonosítót használni - mint adatküldő intézmény. Ebben az esetben kérjük, hogy az info@kir.hu címen jelezzék jelszó igényüket.

A beküldött adatok az intézmény Közoktatási Információs Iroda által fejlesztett WEB-es moduljában jelennek meg, melynek elérhetősége a következő. A www.kir.hu oldalon Pedagógus menüpont alatt a "Pedagógus nyilvántartás kezelő rendszer funkció"-t kell választani. Az így elért felületen az "Azonosító számmal nem rendelkező pedagógusok bejelentő modulja" linkre kell kattintani. A WEB-es modulból történő adatküldésre már lehetőség szerint ne kerüljön sor.

Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy az iskolaadminisztrációs rendszerek XML kommunikációs rendszere a dokumentációban megjelölt helyen, teljes funkcionalitással elérhető az alábbi link alatt:

Mivel a WEB-es modul már az Közoktatási Információs Iroda kezelése alatt áll, ezért - a Közoktatási Információs Iroda véleménye szerint - az ott megjelenő adatok bizonyítják a pályázó felkészültségét, vagyis az eredményes adatküldést.


Köszönettel
Közoktatási Információs Iroda
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok