2024. április 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

A Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál művészeti pályázata: fotó pályázat

2010. június 16.
Az idén először megrendezésre kerülő Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szervezői művészeti pályázatot hirdetnek. A versenyre Európa bármelyfelsőoktatási intézményében tanuló diák három különböző művészeti ágban nevezhet: Képzőművészet, Fotó, Videó. Egy pályázó több kategóriában is indulhat.
 
Fotó pályázat
 
A pályázat tárgya: "Kamarazene" témában várjuk a pályaműveket. A megjelölt téma kapcsán - a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szellemiségét tükrözően - a közös alkotás öröme legyen a középpontban, műfaji és stílusbeli meghatározástól függetlenül. Egyéb megkötés nincs. Egy pályázótól egy alkotást várunk.
Részvételi díj nincs!
 
Minden pályázónak Pályázati Adatlapot kell kitöltenie, amely a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál honlapjáról tölthető le (www.kaposfest.hu). A kitöltött adatlapokat 2010. július 16-ig várjuk a következő címre: 1184 Budapest, Németh József u. 6. A borítékra kérjük ráírni: 'Kaposfest Művészeti Pályázat'. A jelentkezés beérkezését követően az adatlapon megadott e-mail címre értesítést küldünk. A pályázati jelentkezés csak a pontosan kitöltött és határidőig beérkezett pályázati adatlappal érvényes!
 
A pályázati anyag elkészítése
A pályázóknak a pályaműveket az első Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál ideje alatt, a helyszínen kell elkészíteniük. A fotó készülhet próbán, koncerten, köztéren, stb., és jól érzékelhetően a fesztiválhoz kapcsolódó tartalommal kell rendelkeznie.
 
A pályázati anyag beküldése
A fotók (JPG formátumban) 2010. augusztus 31-én 15:00 óráig tölthetők fel a www.kaposfest.hu oldalon.
 
A nyertes mű díjazása: I. Kaposfest Fotó Díj (1500 euró)
 
A pályázati anyagok megtekintése: A beküldött pályázati munkák 2010. szeptember 1-30. között lesznek megtekinthetők a fesztivál honlapján (www.kaposfest.hu).
 
A zsűri tagjai: Pályázat kiírója a zsűri tagjainak névsorát 2010. szeptember 30-án 12:00-kor hirdeti ki.
 
Eredményhirdetés: A zsűri 2010. október 1-jén, pénteken 15:00-kor hirdet eredményt.
 
A művek tulajdonjoga: A művek - köztük a nyertes alkotás - az alkotók tulajdonát képezik. Amennyiben az alkotó a pályázat kiírója számára lemond a pályaműről, pályázat kiírója a műveket jótékonysági árverésen értékesíti, a befolyt összeget tehetséges kaposvári fiatalok támogatására fordítja.
 
Pályázati tájékoztatás:
Balog Emese
Tel: +36-70-60-90-340
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok