2024. február 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Az Egész életen át tartó tanulás program magyarországi nyitókonferenciája

2007. április 24.
Az Egész életen át tartó tanulás program indulása alkalmából az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Tempus Közalapítvány konferenciát rendez Budapesten, 2007. május 22-én, az Európa Hajón.
Az Európai Bizottság oktatást támogató Socrates és szakképzést támogató Leonardo da Vinci programja évek óta működik Magyarországon is. A két program 2007-től összevontan, megújult formában folytatódik: az Egész életen át tartó tanulás programja egységes keretbe foglalja gyerekkortól időskorig az elmúlt évekből már ismerős sikeres pályázattípusokat, amelyeket új tevékenységek is kiegészítenek majd.

Az egyszerűbb pályázati lehetőségek, az egyes alprogramok egységesebb szemlélete, az adminisztráció csökkentése az eddig nemzetközi tapasztalatokkal nem rendelkező intézmények számára is kedvezőbb lehetőségeket nyújtanak.

A konferencián előadást tart Hiller István oktatási és kulturális miniszter, Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter, valamint Sinkovits Henrietta az Európai Bizottság képviseletében.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezni a Tempus Közalapítvány honlapján: www.tka.hu a "Rendezvények" menüpont alatt lehet. Felhívjuk szíves figyelmüket, a szervezők a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadják el.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok