2024. február 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

IFEA-konferencia a Mediawave-en

2007. március 8.
Az IFEA 2007. április 25. és 29. között a Mediawave fesztiválhoz kapcsolódva tartandó Behind the scenes (Színfalak mögött) konferenciájára már jelentkezhetnek a részt venni szándékozók.
Az International Festivals and Events Association Europe (IFEA - Fesztiválok és Események Nemzetközi Szövetsége, Európai Tagozat) Behind the scenes (Színfalak mögött) címmel évente rendez szakmai konferenciát egy-egy fesztiválhoz kapcsolódóan.

A konferencián többek között szakértői beszélgetéseket terveznek a határokon átnyúló együttműködésről és a "2008: a Kultúrák Közötti Párbeszéd Európai Éve" kezdeményezésről, a Mediawave Fesztivál szervezői pedig "színfalak mögötti" kirándulásra viszik a résztvevőket, bemutatva a fesztivál kulisszatitkait. Bemutatkozik a soproni Liszt Fesztivál és a Komáromi Napok rendezvénysorozat, nem utolsósorban pedig alkalom nyílik a kapcsolatteremtésre, a szakmai eszmecserére az IFEA és a magyar fesztiválszervezők között.

A rendezvényre már fogadják a jelentkezéseket. Az IFEA magyar tagja és a konferencia támogatója az Oktatási és Kulturális Minisztérium, szervezője a KultúrPont Iroda.

Bővebb információ: www.kulturpont.hu/ifea
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok