2024. február 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Nemzetközi kiállítás a Collegium Hungaricum Berlinben

2007. március 28.
„Futurama and re-inventing tradition?” címen nyílik kiállítás a Collegium Hungaricum Berlinben, március 29-én, 19 órakor. A Fodor János és Lise Nellemann (Sparwasser HQ Berlin) kurátorok által megrendezett tárlat megnyitója a hagyományos beszédek sora helyett egy éjjel 11 óráig tartó valódi „event” lesz.
Az eseményen élvezhetik majd David Wilkinson virsli-performanszát és ott lesz még nyolc MC (Master of Ceremony), akiket Németh Hajnal örökített meg "MC-Monument" című munkájában (Nobel Noise Records, I.J., BonoRooS, Chaos Paar & Dj-Ipsy, Mando, Chloressi, Yeman, David Devilist és a Mystic Trainer).
A kiállítás koncepciója a két kurátor 2006-ban tett szingapúri "artists in residence"-tanulmányútján alapul, és magyar, szingapúri és berlini művészek képzőművészeti alkotásait mutatja be. A tárlat létrehozásában a Collegium Hungaricum Berlin és a Sparwasser HQ Berlin (Offensive for Contemporary Art and Communication) működött együtt. A március 30-tól május 9-ig látható kiállítást a művészekkel és meghívott kurátorokkal folytatott szemináriumok, előadások és performanszok kísérik, ugyancsak a CHB-ban. Angolul a www.sparwasserhq.de, németül a www.hungaricum.de honlapok kínálnak további információt. A két kurátor szingapúri rezidanciaprogramjáról a http://www.72-13.com/, www.72-13.com honlapokon lehet tájékozódni.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok