2024. február 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

A Tempus Közalapítvány márciusi képzései

2007. március 13.
A projektciklus-menedzsment alapjai
Március 21.
A 3 napos, 24 tanórás képzést azoknak ajánlják, akik nem rendelkeznek tapasztalattal a projektek, pályázatok területén, akik át kívánják tekinteni a célorientált projektmenedzsment életciklusát, valamint cégvezetőknek, mert intézményük, cégük projekteket kíván végrehajtani, ám maguk nem vesznek részt a gyakorlati feladatok ellátásában.
A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek fejlesztési elképzeléseiket az EU által is támogatott projekteken keresztül megvalósítani.
A képzés sikeres elvégzését követően a Tempus Közalapítvány magyar-angol nyelvű tanúsítványt állít ki a résztvevők számára.

Projektmenedzsment lépésről lépésre
Március 26.
A 6 napos, 60 tanórás képzést elsősorban azoknak javasolják, akik aktívan részt vesznek a pályázatok, projektek kidolgozásában és végrehajtásában.
A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek az EU által társfinanszírozott pályázati felhívásoknak megfelelő projektek és pályázatok teljes körű elkészítésére.
A képzés sikeres elvégzését követően a Tempus Közalapítvány magyar-angol nyelvű tanúsítványt állít ki a résztvevők számára.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok