2023. május 28.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Oklevélmelléklet továbbképzés: 2006. június

2006. június 29.
Tájékoztatás a felsőoktatási intézmények oklevélmelléklet koordinátorainak 2006. júniusi továbbképzéséről

Tárcánk az SDA Stúdió Kft-vel együttműködve 2006 júniusában továbbképzést szervezett az oklevélmelléklet kiadásának új jogi szabályozásáról, az Oklevélmelléklet-készítő Program használatáról és az Europass dokumentumcsomagra, illetve a Nemzeti Europass Központra vonatkozó uniós határozatokról. Az alábbi három program alapján megtartott négynapos továbbképzésen a felsőoktatási intézmények oklevélmelléklettel foglalkozó munkatársai közül 310 fő vett részt.
A rendezvény résztvevőinek kérésére az alábbiakban közzé tesszük a továbbképzésen elhangzott előadásokat.

Burányi Péter: Oklevélmelléklet előállítása az ETR Hallgatói Nyilvántartó Rendszer korábbi változatainak használata esetén (PowerPoint)
Kerekes Gábor: Az Europass dokumentumcsomagra vonatkozó 2004. december 15-ei 2241/200/EK számú határozat és a Nemzeti Europass Központ (NEK) tevékenysége; a NEK-ben létrejövő oklevélmelléklet adatbázis, a dokumentum hitelességének ellenőrzése (PowerPoint)
Kissné Pap Margit: A felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. Törvény oklevélmellékletre vonatkozó szabályozása, az ebből adódó feladatok az Oktatási Minisztérium és a felsőoktatási intézmények számára.(PowerPoint)
Makay Árpád: Oklevélmelléklet előállítása ETR3 Hallgatói Nyilvántartó Rendszer használata esetén, az ETR3-ban megvalósult fejlesztések (automatikus előállítás, lehetőség a többnyelvűségre, archiválás stb.) (HTML)
Oláh Krisztina: Oklevélmelléklet előállítása Neptun.net Hallgatói Nyilvántartó Rendszer használata esetén; a Neptun.net-ben megvalósult fejlesztések (automatikus előállítás, lehetőség a többnyelvűségre, archiválás stb.) (PowerPoint)
Tánczos László: Oklevélmelléklet előállítása Neptun2000 Hallgatói Nyilvántartó Rendszer használata esetén (PowerPoint)
Tánczos László: Oklevélmelléklet előállítása az Oklevélmelléklet-készítő Program használatával (PowerPoint)
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok