2021. november 29.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Esélyegyenlőség a felsőoktatásban

2002. október 18.
A Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület (FETA) hagyományainhoz híven ezen őszön is szeretne alkalmat teremteni a felsőoktatási tanácsadás területén dolgozók, a hallgatói tanácsadásban érdekelt szakemberek valamint a kortárs segítők szakmai találkozására. Ebben az évben témánk az ESÉLYEGYENLŐSÉG A FELSŐOKTATÁSBAN (a fogyatékkal élő hallgatók esélyegyenlősége megteremtésének lehetőségei a felsőoktatásban)

Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület (FETA)

1064 Budapest, Izabella u. 46. (1378 Budapest Pf. 4.)

Telefon: 3-423-130, Fax: 3-226-409

E-mail: feta@feta.hu

www.feta.hu

Kedves Kollégák! Barátaink!

Hagyományainkhoz híven ezen őszön is szeretnénk alkalmat teremteni a felsőoktatási tanácsadás területén dolgozók, a hallgatói tanácsadásban érdekelt szakemberek valamint a kortárs segítők szakmai találkozására.

Ebben az évben témánk az

ESÉLYEGYENLŐSÉG A FELSŐOKTATÁSBAN

(a fogyatékkal élő hallgatók esélyegyenlősége megteremtésének lehetőségei a felsőoktatásban)

A konferencia programja

Úgy gondoljuk, hogy fontos lenne a tanácsadás ezen területén felgyűlt tapasztalatainkat egymással megosztani, megbeszélni, hogy a vonatkozó miniszteri rendelet támogatásával hatékonyabb és szakszerűbb legyen ez a nagyon fontos hallgatói szolgáltatás a felsőoktatási intézményekben.

Nagyon hasznosnak tartanánk, ha tanácsadó kollegáink és a kortárs segítőkkel együtt a felsőoktatási intézmények ezen problémamegoldásban érdekelt munkatársai is részt vennének a konferenciánkon. Javasoljuk, hogy keressétek meg és hívjátok el az érintett kollegákat a konferenciára – melynek programját mellékeljük.

Törekszünk arra, hogy a konferencia alkalmával a szakmai anyagokat is rendelkezésre álljanak. Amennyiben van vonatkozó kiadványotok, kérjük, hozzátok el! A FETA honlapján is szeretnénk elhelyezni olyan anyagokat, melyeket haszonnal lehet felhasználni (okt. 20-tól kérjük, látogassátok a honlapunkat)

A konferencia megrendezéséhez támogatást nyertünk az OM - től. Így amennyiben az utazási és szállásköltséggel gondotok van – megbeszélt formában és mértékben - támogatást tudunk nyújtani. (feta@feta.hu - illetve csigapostás levélcímünkön keressetek meg ennek érdekében)

Sor kerül a FETA 2002. éviközgyűlésének megtartásáraMeghívó

a FETA 2002. éviközgyűlésére

A közgyűlés időpontja: november 8. 16 - 17. 30 óra

Helye: Debreceni Egyetem tér 1. (Főépület, Aula)

Napirendi pontok:

  1. Beszámoló a FETA 2002. Évi tevékenységéről

  2. Gazdasági beszámoló a 2001. Évi mérlegről

  3. Tagfelvételek

  4. Egyéb aktualitások

Szeretettel várunk a valamennyi FETA tagot a 2002. évi közgyűlésünkre!

Amennyiben a közgyűlés meghirdetett időpontjában a határozatképes tagok létszámának a fele nem lesz jelen, úgy a FETA alapszabályának II/12. a) pontja értelmében a közgyűlést a fent megjelölt helyszínen 2002. November 8-án 16. 15-re ismételten összehívjuk a fenti napirendi pontok megbeszélése érdekében.

2002. október 10.

A FETA vezetősége nevében

Rajnai Nadinka

 

 

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok