2022. június 28.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Diákpályázat kínai utazásra

2006. szeptember 5.
MUTASD MEG TUDÁSOD KÍNÁBAN!

DIÁKPÁLYÁZAT KÍNAI UTAZÁSRA

Nyári kínai utazás lehetőségére hirdet pályázatot 10-14 év közötti tanulók részére a PANDA Nemzetközi Gyermek Alapítvány és a Soong Ching Ling Magyar Gyermekbarátság Alapítvány.
Mindkettő levélcíme: Budapest, Marót u. 30. 1202. E-mail címük: soong@freestart.hu.

A tíznapos utazásokat a két alapítvány szervezi nemzetközi szerződései alapján.

Az indulás időpontjai: 2007 június közepén, és július elején, repülőjárattól függően.

Úticél: Peking és egy további város, valamint Sanghaj, Hangzhou és környéke. Mindkét csoportnál a gyerekek fellépéseken vesznek részt, és a helyi nevezetességekkel ismerkednek.

A gyerekek felnőtt kísérőkkel, 20 fő körüli csoportokban utaznak. Az utazók Kínában teljes ellátást kapnak (kollégiumi vagy szállodai elhelyezést, napi háromszori bőséges étkezést, külön autóbuszt, programokat, belépőket, stb.). Részvételi költség: 90 ezer forint + repülőjegy, melynek szponzoráltatási lehetőségéről tájékoztatást adunk.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

1. Korhatár Kizárólag azok jelentkezhetnek, akik 2006. december végéig betöltik a 10. életévüket, illetve akik akkor még nem 14 évesek, és magyar állampolgárok. További feltétel, hogy a pályázó ne dohányozzon.

2. LétszÁm Egy vagy két fős jelentkezéseket várunk. (Kivételes esetben nagyobb létszámú, 3-6 fős csoport utazását is engedélyezheti a közös Kuratórium.)

3. Műsorszám Minimum 1,5 maximum 5 perces produkció, ami magyar nyelvtudás nélkül is megérthető és Kínában sikerre számíthat. Lehet bármilyen tánc, hangszeres műsorszám, bűvészkedés, pantomim, báb, torna, bohócjelenet, zsonglőr szám, stb., Kivételt képez a zongora és minden olyan előadás, aminek felszerelése a repülőn nem, vagy nehezen szállítható. Egy pályázó a zsűri előtt maximum 2 műsorszámban szerepelhet!

4. Bemutatkozó levéL Kérjük leírni a pályázó(k) nevét, pontos címét, születési dátumát, ha van; e-mail címét, szülő, gondviselő mobil telefonszámát, valamint, hogy milyen műsorszámmal szerepelne Kínában (pl.: trombita szóló), és az eddig elért eredményeit. A bemutatkozó levél csak akkor érvényes, ha szülő, vagy gondviselő, vagy pedagógus látta, és aláírta.

5. Beküldési határidő: 2006. október 30.
A pályázók szüleit, vagy tanárait az alapítvány meghívja egy magyar gyermekcsoport kínai útjának novemberi video-bemutatójára Budapestre, ahol a megjelentek tájékoztatást kapnak a 2007-es kínai utazás részleteiről és a decemberi "KI MIT TUD?" szabályairól. A "KI MIT TUD?" után az Alapítvány Kuratóriuma döntést hoz a következő év január végéig; az utazók személyéről és a tartalékokról, amiről írásban értesítést küld. A sikeres pályázók 2007. februárjában hétvégi felkészítő táborban vesznek részt, majd 2007 tavaszán nyilvános gálaműsoron mutatkoznak be magyar színpadon.

Pályázati cím: Panda Alapítvány Budapest, Marót u. 30. 1202
Információs mobilszám: Udvari Gábor, 06-20/331-7896


SOONG CHING LING MAGYAR GYERMEKBARÁTSÁG ALAPÍTVÁNY
PANDA NEMZETKÖZI GYERMEK ALAPÍTVÁNY
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok